Timetable – Version 1 FISHERMANS BEND PLANNING REVIEW PANEL

STAGE 1 – HEARING ROOM 1

Day 1: Thursda	y 1 March 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15an	n Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Fishermans Bend Ministerial Advisory Committee, represented by Meredith Sussex, Chair		3 hours
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 2.15pm	St Kilda Cycling Club, represented by Melinda Jacobsen	61	15 mins
2.15pm – 2.30pm	Docklands Chamber of Commerce, represented by Johanna Maxwell	166	15 mins
2.30pm – 2.45pm	Trevor White	194	15 mins
2.45pm – 3.45pm	Metropolitan Waste and Resource Recovery Group, represented by Michelle Lee	92	60 mins

Day 2:	Friday 2 N	Narch 2018		
Time		Party	Sub No	Allocated
9.30am –	10.00am	Victorian Transport Association , represented by Peter Anderson	140	30 mins
10.00am	– 11.30am	Australian Institute of Architects , represented by Ruth White et al	176	1.5 hours
11.30am	– 11.45am	Tea break		
11.45am	– 12.30pm	Affordable Housing Industry Group, represented by Nicola Foxworthy	243	45 mins
12.30pm	– 12.50pm	Fishermans Bend Business Forum, represented by David Weston (Employment)	232	20 mins
12.50pm	– 1.05pm	YCAC – Yarras Edge Class Action Committee, represented by Keith Sutherland (Lorimer)	30	15 mins
1.05pm –	- 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm –	- 3.00pm	National Storage Property Trust, represented by Pat Rodgers (Wirraway)	121	60 mins
3.00pm –	- 3.15pm	Tea break		
3.15pm –	- 4.00pm	CBQ Corp Pty Ltd, represented by Liam Riordan (Montague)	67	45 mins
4.00pm –	- 5.00pm	Proactive Ageing Pty Ltd, represented by Steve Zanon (Employment)	197	60 mins

Day 3: Wednesd	ay 14 March 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.30am	Preliminary matters		15 mins
10.30am – 1.00pm	Minister for Planning, represented by Susan Brennan SC and Rupert Watters of Counsel, instructed by Kate Morris of Harwood Andrews and calling the following expert witnesses:		1/5 days
	 Leanne Hodyl of Hodyl + Co on urban design John Glossop of Glossop Town Planning on planning Julian Szafreniec of SGS Economics & Planning on economic context Luke Mackintosh of Ernst & Young on development viability John Kiriakidis of GTA Consultants on strategic transport planning Will Fooks of GTA Consultants on strategic transport planning (Integrated Transport Plan) Joanna Thompson of Thompson Berrill Landscape Design on open space planning Professor Donald Bates of Lab Architect Studio on urban design 		
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.30pm	Minister for Planning, cont		

Day 4:	Thursday	15 March 2018		
Time		Party	Sub No	Allocated
10.00am	– 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	– 1.00pm	Minister for Planning, cont		2/5 days
1.00pm –	2.00pm	Lunch Break		
2.00pm –	4.30pm	Minister for Planning, cont		

Day 5:	Friday 16	March 2018		
Time		Party	Sub No	Allocated
10.00am -	- 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am -	- 1.00pm	Minister for Planning, cont		3/5 days
1.00pm –	2.00pm	Lunch Break		
2.00pm –	4.30pm	Minister for Planning, cont		

Day 6:	Monday 1	.9 March 2018		
Time		Party	Sub No	Allocated
10.00am -	- 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am -	- 1.00pm	Minister for Planning, cont		4/5 days
1.00pm –	2.00pm	Lunch Break		
2.00pm –	4.30pm	Minister for Planning, cont		

Day 7: Tuesday 2	20 March 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	City of Port Phillip, represented by Terry Montebello and Briana Eastaugh of Maddocks Lawyers, with Aiden O'Neill of Council and calling the following expert witnesses:	153	1/1.5 days
	 Paul Shipp of Urban Enterprise on infrastructure Marcus Spiller of SGS on affordable housing 		
	The following expert witnesses will give evidence on behalf of City of Port Phillip and City of Melbourne:		
	 Euon Williamson of Creative Enterprise Environment on ESD Tom Patterson of Ramboll on flood mitigation 		
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.30pm	City of Port Phillip, cont	153	

Day 8: Wednesd	ay 21 March 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	City of Port Phillip, cont	153	.5/1.5 days
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.30pm	City of Melbourne, represented by Juliet Forsyth and Eliza Bergin of Counsel and calling the following expert witnesses:	188	.5/1.5 days
	 Rob Milner of 10 Consulting Group on planning Paul Shipp of Urban Enterprise on infrastructure 		

Day 9:	Thursday	22 March 2018		
Time		Party	Sub No	Allocated
10.00am -	- 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am -	– 1.00pm	City of Melbourne, cont	188	1/1.5 days
1.00pm –	2.00pm	Lunch Break		
2.00pm –	4.30pm	City of Melbourne, cont	188	

Day 10: Monday 2	26 March 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Ace Body Corporate Management, represented by Julie McLean (Wirraway) and calling the following expert witness: • Stuart Worn of Bosco Johnson on planning	100	2 – 3 hours
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.00pm	One Eight One Pty Ltd, represented by David Parker (Montague)	93	2 hours

Day 11: Tuesday 2	27 March 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Bellamia Nominees Pty Ltd and PCLC Investment Pty Ltd, represented by Urbis (Wirraway)	136	3 hours
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.30pm	Minister for Planning, cont		.5/5 days

Day 12:	Wednesd	ay 28 March 2018		
Time		Party	Sub No	Allocated
10.00am –	10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am –	1.00pm	Minister for Planning, cont		.5/5 days
1.00pm – 2	2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4	1.30pm	Minister for Planning, City of Port Phillip and City of Melbourne – closings (if required)		2.5 hours

STAGE 2: GENERAL – HEARING ROOM 1

Day 13: Monday	9 April 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.30am	Preliminary matters		15 mins
10.30am – 1.00pm	City of Port Phillip, represented by Terry Montebello and Briana Eastaugh of Maddocks Lawyers, with Aidan O'Neill of Council and calling the following expert witness:	153	1 day
	 Simon McPherson of Global South on urban design 		
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.30pm	City of Port Phillip, cont	153	

Day 14: Tuesday 1	LO April 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	City of Melbourne , represented by Juliet Forsyth and Eliza Bergin of Counsel and calling the following expert witness:	188	1/1.5 days
	 Koos de Keijzer of DKO Architecture Pty Ltd on urban design 		
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.30pm	City of Melbourne, cont	188	

Day 15: Wednesda	ay 11 April 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	City of Melbourne, cont	188	.5/1.5 days
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.30pm	Norton Rose Fulbright , on behalf of numerous clients, represented by Chris Canavan QC, Nicholas Tweedie SC and Jane Sharp of Counsel, instructed by Tamara Brezzi, providing general submissions and calling the following expert witnesses:	various	.5/2.5 days
	 Mark Sheppard of David Lock Associates on urban design Andrew Biacsi of Contour on planning Stuart McGurn of Urbis on planning Ian Shimmin of Urbis on economics Tbc on transport planning 		

Day 16: Thursday	12 April 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Norton Rose Fulbright, cont	various	1/2.5days
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.30pm	Norton Rose Fulbright, cont		

Day 17:	Friday 13	April 2018		
Time		Party	Sub No	Allocated
10.00am -	- 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am -	- 1.00pm	Norton Rose Fulbright, cont	various	2/2.5 days
1.00pm –	2.00pm	Lunch Break		
2.00pm –	4.30pm	Norton Rose Fulbright, cont		

.6 April 2018		
Party	Sub No	Allocated
Preliminary matters		15 mins
APA Group , represented by Natalie Bannister of Hall and Wilcox	189	60 mins
Meike Wagenhoff	168	20 mins
Tea break		
SouthPort Urban Responsible Renewal (SPURR), represented by Rowan Groves	190	20 mins
Community Alliance of Port Phillip, represented by Rhonda Small et al	139	60 mins
	Party Preliminary matters APA Group, represented by Natalie Bannister of Hall and Wilcox Meike Wagenhoff Tea break SouthPort Urban Responsible Renewal (SPURR), represented by Rowan Groves Community Alliance of Port Phillip, represented by	Party Preliminary matters APA Group, represented by Natalie Bannister of Hall and Wilcox Meike Wagenhoff 168 Tea break SouthPort Urban Responsible Renewal (SPURR), represented by Rowan Groves Community Alliance of Port Phillip, represented by 139

Day 19:	Tuesday 1	.7 April 2018		
Time		Party	Sub No	Allocated
10.00am –	10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am –	1.00pm	Port of Melbourne Operations Pty Ltd, represented by Tom Meilnik	134	3 hours
1.00pm – 2	2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 3	3.00pm	EPA Victoria , represented by Ruth Davies and Paul Torre	198	60 mins
3.00pm – 3	3.45pm	Fishermans Bend Network , represented by Jennifer Stone	125	45 mins
3.45pm – 4	1.00pm	Tea break		
4.00pm – 5	5.00pm	The Father Bob Maguire Foundation, represented by Memuzin River	106	60 mins

MONTAGUE - HEARING ROOM 1

Day 20:	Wednesd	ay 18 April 2018		
Time		Party	Sub No	Allocated
10.00am -	- 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am -	- 11.15am	Minister for Planning, cont		60 mins
11.15am -	- 1.00pm	City of Port Phillip, cont	153	1 day
1.00pm –	2.00pm	Lunch Break		
2.00pm –	4.30pm	City of Port Phillip, cont		

Day 21: Thursday	19 April 2018	
Time	Party Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters	15 mins
10.15am – 1.00pm	Lie Properties Pty, Perpetual Normandy Pty Ltd and Normanby Road Developments Pty Ltd represented by Chris Canavan QC, Nicholas Tweedie SC and Jane Sharp of Counsel, instructed by Tamara Brezzi of Norton Rose Fulbright and calling the following expert witnesses:	, 1/2 days
	 Mark Sheppard of DLA on urban design Stuart McGurn of Urbis on town planning Andrew Biacsi of Contour on town planning 	
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break	
2.00pm – 5.00pm	Lie Properties et al, cont	

Day 22: Friday 20	April 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Lie Properties et al, cont	87, 120, 207	2/2 days
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.30pm	Lie Properties et al, cont		

Day 23: Monday 2	23 April 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Gurner 2-28 Montague Street; E133 Property; Thousand Degree Pty Ltd; Lutkas Pty Ltd; Gladyslake Pty Ltd, Ausun Proprty CDB Pty Ltd and D W Keir Pty Ltd; EPC Pacific Pty Ltd, represented by Chris Wren QC, instructed by Mark Naughton of Planning and Property Partners, evidence to be confirmed	90, 91, 94, 95, 96, 173	1/2 days
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.30pm	Gurner et al, cont		

Day 24: Tuesday	24 April 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Gurner et al, cont	90, 91, 94, 95, 96, 173	2/2 days
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.30pm	Gurner et al, cont		

Day 25: Thursday	26 April 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Goodman Limited , represented by Chris Canavan QC, Nicholas Tweedie SC and Jane Sharp of Counsel, instructed by Tamara Brezzi of Norton Rose Fulbright (all precincts except Montague) and the following expert witnesses:	149	1/2 days
	Tbc on urban designTbc on town planningTbc on transport		
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.30pm	Goodman Limited, cont	149	

Day 26: Friday 27	April 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Goodman Limited, cont	149	2/2 days
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.30pm	Goodman Limited, cont	149	

Day 27: Monday 3	30 April 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 10.45am	Kembla No 16 Pty Ltd, represented by Craig Murphy	244	30 mins
10.45am – 11.15am	Surveyors Place, represented by Peter Harvey	249	30 mins
11.15am – 1.15pm	Carri Nominees Pty Ltd, represented by Urbis	123	2 hours
1.15pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 3.00pm	Thislethwaite St Pty Ltd , represented by Rhodie Anderson of Rigby Cooke	115	60 mins
3.00pm – 3.15pm	Tea break		
3.15pm – 4.15pm	Little Lane Child Care , represented by Will Pearce of Human Habitats	63	60 mins
4.15pm – 4.45pm	Salta Properties, represented by Will Pearce of Human Habitats <i>(Employment precinct)</i>	62	30 mins

Day 28: Tuesday	1 May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 10.45am	Marlton Investments Pty Ltd , represented by Chris De Silva of Mesh	164	30 mins
10.45am – 1.00pm	Wadhawan Holdings Pty Ltd, represented by Nicola Collingwood of Counsel and instructed by Mills Oakley, and calling two witnesses, to be confirmed	143	5 hours
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.45pm	Wadhawan Holdings Pty Ltd, cont	143	

Day 29: Wednesd	ay 2 May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 11.15am	Capital Alliance Normanby Development Pty Ltd, Elle Harrington of SJB Planning	186	60 mins
11.15am – 1.00pm	Normanby Group Holdings	200	3 hours
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 3.00pm	Normanby Group Holdings, cont	200	

Day 30: Thursday	⁷ 3 May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Barro Group Pty Ltd, represented by Jeremy Gobbo QC, instructed by Ponte and calling planning evidence (Lorimer precinct)	89, 163, 165	1 day
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.30pm	Barro Group Pty Ltd, cont	89, 163, 165	

Day 31: Friday 4 N	Лау 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	SM253 Pty Ltd , represented by Adrian Finanzio SC of Counsel, instructed by Claire Somerville of Herbert Smith Freehills <i>(Lorimer precinct)</i>	185	3 hours

Day 32: Mo	onday 7 May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.	15am Preliminary matters		15 mins
10.15am – 12.	15pm Elmarn Pty Ltd	17	2 hours
12.15pm – 1.3	Opm Lunch Break		
1.30pm – 4.30	Jopsal Pty Ltd, represented by Antonio Calabro of Building Workshop	SAC 156	3 hours

Day 33: Tuesday 8	3 May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 12.15pm	BEG Developments Pty Ltd , represented by James Lofting of HWL Ebsworth Lawyers	135	2 hours
12.15pm – 12.30pm	Tea break		
12.30pm – 1.15pm	202N Pty Ltd , represented by David Vorchheimer of HWL Ebsworth Lawyers	137	2 hours
1.15pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 3.15pm	202N Pty Ltd, cont	137	
3.15pm – 3.30pm	Tea break		
3.30pm – 4.30pm	Closing if required, Minister for Planning and City of Port Phillip		

LORIMER – HEARING ROOM 1

Day 34: Wedne	sday 9 May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15a	n Preliminary matters		15 mins
10.15am – 11.15a	m Minister for Planning		60 mins
11.15am – 11.30a	m Tea break		
11.30am – 1.00pm	City of Melbourne , represented by Juliet Forsyth and Eliza Bergin of Counsel	188	1 day
1.00pm – 2.00pm	Lunch		
2.00pm – 4.30pm	City of Melbourne, cont	188	

Day 35: Thursday	10 May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	W W Sidwell Investments Pty Ltd; Lorimer Place Owners Corporation; VCHQ2 Pty Ltd, represented by Chris Wren SC, instructed by Mark Naughton of Planning and Property Partners and calling the following expert witnesses:	79, 162, 130	1 day
	 tbc on town planning tbc on urban design tbc on traffic tbc on valuation 		
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.40pm	W W Sidwell Investments Pty Ltd, cont	79, 162, 130	

Day 36: Monday 1	l4 May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 12.15pm	Claric Ninety Nine Pty Ltd, represented by Anthony Msonda-Johnson of Roberts Day and calling the following expert witness: • Tbc on property economic/feasibility evidence	36	2 hours
12.15pm – 12.45pm	Claric 178 Pty Ltd, represented by Anthony Msonda- Johnson of Roberts Day	37	30 mins
12.45pm – 2.00pm	Lunch		
2.00pm – 4.30pm	City of Melbourne, if required	188	

Day 37: Tuesday 1	L5 May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 12.15pm	Yarra's Edge Class Action Committee (YCAC), represented by Catherine Dawson, possibly calling evidence	228	2 hours
12.30pm – 1.30pm	Lunch Break		
1.30pm – 1.40pm	Cube Properties and Investments Pty Ltd , represented by Balance Property Partners	102	10 mins
1.40pm – 1.55pm	Sail and Adventure Ltd, represented by Peter van Duyn	114	15 mins
2.00pm – 2.30pm	Peter Hirst	46	30 mins
2.30pm – 3.00pm	Irene Hirst	47	30 mins

Day 38: Wednesd	ay 16 May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	 Springbank Properties Pty Ltd, represented by Chris Canavan QC, Nicholas Tweedie SC and Jane Sharp of Counsel, instructed by Tamara Brezzi of Norton Rose Fulbright and calling the following expert witnesses: Mark Sheppard of DLA on urban design Andrew Biacsi of Contour on town planning 	104	3 hours
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 5.00pm	Costa Fox Developments, represented by Chris Canavan QC, Nicholas Tweedie SC and Jane Sharp of Counsel, instructed by Tamara Brezzi of Norton Rose Fulbright and calling the following expert witnesses: • Mark Sheppard of DLA on urban design • Andrew Biacsi of Contour on town planning	71	3 hours

Day 39: Thursday	17 May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Hansen Construction Materials Pty Ltd, represented by Jason Kane of Counsel, instructed by Dean Katz of Cornwall Stodart and calling the following expert witnesses: • David Barnes of Hansen in strategic planning	147	3 hours
	tbc on Traffic		
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.30pm	Belsize Nominees Pty Ltd, represented by Ratio Consultants, town planning and urban design evidence to be confirmed	196	2.5 hours

Day 40:	Friday 18	May 2018		
Time		Party	Sub No	Allocated
10.00am -	- 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am -	- 12.15pm	ANZ , represented by Nicola Collingwood of Counsel, instructed by Rhodie Anderson of Rigby Cooke	216	2 hours
12.15pm -	- 1.15pm	Closing if required, Minister for Planning and City of Melbourne		

SANDRIDGE – HEARING ROOM 2

Day 22: Friday 20) April 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
1.00pm – 1.15pm	Preliminary matters		15 mins
1.15pm – 2.15pm	Minister for Planning		60 mins
2.15pm – 2.30pm	Tea break		
2.30pm – 4.30pm	City of Port Phillip	153	2 hours

Day 26:	Friday 27	April 2018		
Time		Party	Sub No	Allocated
10.00am –	- 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am –	- 1.00pm	Lateral Estate Pty Ltd and Core Complex Pty Ltd, represented by Chris Wren QC, instructed by Mark Naughton of Planning and Property Partners, witnesses to be confirmed	182, 242	1 day
1.00pm –	2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4	4.30pm	Lateral Estate Pty Ltd and Core Complex Pty Ltd, cont	182, 242	

Day 27: Monday 3	30 April 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.15pm	CitiPower Pty Ltd, represented by Chris Canavan QC, Nicholas Tweedie SC and Jane Sharp of Counsel, instructed by Tamara Brezzi of Norton Rose Fulbright and calling the following expert witness: • Catherine Heggen of Message Consultants on urban design	175	3 hours
1.15pm – 2.00pm	Lunch break		
2.00pm – 5.00pm	Salvo Property Group, represented by Chris Canavan QC, Nicholas Tweedie SC and Jane Sharp of Counsel, instructed by Tamara Brezzi of Norton Rose Fulbright and calling the following expert witnesses:	250	3 hours
	Mark Sheppard of DLA on urban designAndrew Biacsi of Contour on town planning		

Day 29: Wednesd	ay 2 May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
9.15am – 9.30am	Preliminary matters		15 mins
9.30am – 11.30am	Teller Group, represented by Jamie Govenlock of Urbis	169	2 hours
11.30am – 1.00pm	APN DF2 Project 1 Pty Ltd, represented by Nicola Collingwood of Counsel, instructed by Mills Oakley, evidence to be confirmed	157	5 hours
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 5.30pm	APN DF2 Project 1 Pty Ltd, continued		-

Day 30:	Thursday 3 May 2018				
Time		Party	Sub No	Allocated	
10.00am –	- 10.15am	Preliminary matters		15 mins	
10.15am –	- 1.00pm	Delta Group, represented by Mills Oakley, evidence to be confirmed	180	4 hours	
1.00pm –	2.00pm	Lunch Break			
2.00pm – 3	3.00pm	Delta Group, cont	180		

Day 31: Friday 4	May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
9.00am – 9.45am	Preliminary matters		15 mins
9.45am- 1.00pm	Toyota Motor Corporation Australia Ltd , represented by Paul Chiappi of Counsel and calling the following expert witness:	220	3.25 hours
	Brendan Rogers of Urbis on town planning		
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm- 5.00pm	HACP Pty Ltd, represented by Adrian Finanzio SC and Andrew Walker of Counsel, and calling the following expert witness:	109	3 hours
	 Stuart McGurn of Urbis on town planning 		

Day 32: Monday	7 May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Soundfirm, represented by Matthew Townsend of Counsel, evidence to be confirmed	178	3 hours
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 3.00pm	Closings from Minister for Planning and City of Port Phillip, if required		

WIRRAWAY – HEARING ROOM 2

Day 33:	Tuesday 8	May 2018		
Time		Party	Sub No	Allocated
10.00am –	10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am –	11.15am	Minister for Planning		60 mins
11.15am –	· 11.30am	Tea break		
11.30am –	1.30pm	City of Port Phillip	153	2 hours
1.30pm – 2	2.30pm	Lunch Break		
2.30pm – 4	1.30pm	Aquaino Pty Ltd, represented by David Vorchheimer of HWL Ebsworth	68	2 hours

Day 34:	Wednesd	ay 9 May 2018		
Time		Party	Sub No	Allocated
10.00am -	- 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am -	- 10.25am	Armsby Architects, represented by John Armsby	58	20 mins
10.25am -	- 1.00pm	The Jane Property Group, represented by Chris Wren QC to be confirmed, instructed by Mark Naughton of Planning and Property Partners, evidence to be called in town planning and urban design, to be confirmed	131	4 hours
1.00pm –	2.00pm	Lunch Break		
2.00pm –	4.00pm	The Jane Property Group, cont	131	

Day 35: Thursday	10 May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Third Street Pty Ltd, represented by Chris Canavan QC, Nicholas Tweedie SC and Jane Sharp of Counsel, instructed by Tamara Brezzi of Norton Rose Fulbright and calling evidence from:	217	4 hours
	Mark Sheppard of DLA on urban designStuart McGurn of Urbis on town planning		
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 3.00pm	Third Street Pty Ltd, cont	217	

Day 36: Monday :	14 May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Kanahoee Nominees Pty Ltd; Diamond Salmon Pty Ltd; One Smart Pty Ltd; J and D Bowen Pty Ltd and Bowen & Pemeroy Pty Ltd; Fishermans Bend Management Pty Ltd; Mitmazal Pty Ltd, Moniton Pty Ltd, represented by Nicola Collingwood of Counsel and instructed by Rhodie Anderson of Rigby Cooke Lawyers, evidence to be confirmed	172, 181, 203, 208,	1/2days
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.30pm	Kanahoee Nominees et al, cont		

Day 37: Tuesda	y 15 May 2018	
Time	Party	Sub No Allocated
10.00am – 10.15a	m Preliminary matters	15 mins
10.15am – 1.00pn	Kanahoee Nominees et al, cont	80, 167, 2/2 days 172, 181, 203, 208, 222
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break	
2.00pm – 4.30pm	Kanahoee Nominees et al, cont	

Day 38: Wednesd	ay 16 May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Kador Group Holdings Pty Ltd, represented by Nicola Collingwood and instructed by Mills Oakley and calling evidence, to be confirmed <i>(Sandridge)</i>	141	5 hours
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.15pm	Kador Group Holdings Pty Ltd, continued		

Day 39: Thursday	17 May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Frank Walker and Sel Reklaw Pty Ltd, represented by Chris Canavan QC, Nicholas Tweedie SC and Jane Sharp of Counsel, instructed by Julie Colsell of Russell Kennedy and calling the following expert witnesses:	150	4 hours
	 Mark Sheppard of DLA on urban design Andrew Biacsi of Contour on town planning Charmaine Dunstan of Traffix Group on traffic and transport Wind engineer to be confirmed 		
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 3.00pm	Frank Walker and Sel Reklaw Pty Ltd, cont	150	
3.00pm – 3.15pm	Tea break		
3.15pm – 4.15pm	Closings from Minister for Planning and City of Port Phillip, if required		60 mins

FINALISATION – HEARING ROOM 1

Planning Panels Victoria, 1 Spring Street Melbourne.

Day 41:	Wednesd	ay 23 May 2018		
Time		Party	Sub No	Allocated
10.00am -	- 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am -	- 1.00pm	Round table discussion re drafting issues		1 day
1.00pm –	2.00pm	Lunch Break		
2.00pm - 4	1.30pm	Drafting issues discussion, continued if required		

Day 42:	Thursday	24 May 2018		
Time		Party	Sub No	Allocated
10.00am – 1	10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1	12.15pm	Closing submissions, City of Port Phillip		2 hours
12.15pm – 1	12.30am	Tea break		
12.30pm – 1	1.30pm	Closing submissions, City of Melbourne		2 hours
1.30pm – 2.	.30pm	Lunch Break		
2.30pm – 3.	.30pm	Closing submissions, City of Melbourne		
3.30pm – 6.	.30pm	Closing submissions, Minister for Planning		3 hours

Hearing Timetable Notes:

- 1. Stage 1 hearings will include matters from all precincts.
- 2. Montague and Lorimer precinct hearings will run concurrently with Wirraway and Sandridge, except where noted.
- 3. This timetable may be amended without notice.
- 4. Please arrive at least 15 minutes before your scheduled time of commencement. If you are unable to be present at your scheduled time, please contact Planning Panels Victoria as soon as practicable.
- 5. Any queries regarding this timetable should be made to Andrea Harwood of Planning Panels Victoria on 8392 5123.
- 6. Getting to Planning Panels Victoria:
 Planning Panels is on the 75 and City Circle tram lines and a short walk from the Collins Street trams 109,
 112 and 48. It is also a short walk from Parliament Train Station.