## Timetable Version 2

Lal Lal Wind Farm Planning Permit PL-SP/05/0461 - Application to amend permit

Day 1:	Tuesday 8 November 2016	
Venue:	Bungaree Community Facility Cnr Bungaree Creswick Road and Bungar Road, Bungaree	ee Wallace
Time	Party Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters	10 mins
10.10am	The Department of Environment, Land, Water and Planning, represented by Michael Juttner on planning & Stewart Dekker on environment	1.2 hours
11.30am	Westwind Energy Pty Ltd, represented by Michelle Quigley QC, instructed by Michelle Keen of Herbert Smith Freehills, and calling evidence from:	2 days
	<ul> <li>Brett Lane of Brett Lane and Associates on avifauna</li> <li>Allan Wyatt of Xurban on landscape and visual impacts</li> <li>Christopher Delaire of Marshall Day Acoustics on acoustics.</li> </ul>	
12.30pm	Lunch Break	
1.30pm	Westwind Energy Pty Ltd, continued	
5.00pm	End of Day	

Day 2:	Wednesday 9 November 2016		
Venue:	Bungaree Community Facility Cnr Bungaree Creswick Road an Road, Bungaree	d Bungar	ee Wallace
Time	Party	Sub No	Allocated
9.00am	Preliminary matters		10 mins
9.10am	Westwind Energy Pty Ltd, continued		2 days
12.30pm	Lunch Break		
1.30pm	Westwind Energy Pty Ltd, continued		
4.30pm	End of Day		

Day 3:	Thursday 10 November 2016
Venue:	Bungaree Community Facility Cnr Bungaree Creswick Road and Bungaree Wallace Road, Bungaree
Time	Party Sub No Allocated
9.00am	Preliminary matters 10 mins
9.10am	Lal Lal Environment Protection Association Inc 97 2 days represented by Andrew Cox of Pointon Partners Pty total Ltd, and calling evidence from:
	<ul> <li>Les Huson of L. Huson and Associates on acoustics</li> <li>Ray Tumney of Tumney Consulting on acoustics</li> <li>Shane Cramer of Volunteer Fire Brigades on fire fighting.</li> </ul>
12.30pm	Lunch Break
1.30pm	Lal Lal Environment Protection Association Inc, 97 continued
4.30pm	End of Day

Day 4:	Friday 11 November 2016		
Venue:	Bungaree Community Facility Cnr Bungaree Creswick Road Road, Bungaree	and Bungar	ee Wallace
Time	Party	Sub No	Allocated
9.00am	Preliminary matters		10 mins
9.10am	<b>Moorabool Shire Council,</b> represented by Maria Marshall of Maddocks	96	3 hours
12.10pm	Noel Dean	19/6B	1 hour
1.10pm	End of Day		

Day 5:	Tuesday 15 November 2016		
Venue:	Seymours on Lydiard. 302 Lydiard St N, Ballarat		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		10 mins
10.10am	Wind Industry Reform Victoria, represented by Megan Read	187/12B	30 mins
10.40am	Lal Lal Environment Protection Association Inc, continued	97	
12.30pm	Lunch Break		
1.30pm	Lal Lal Environment Protection Association Inc, continued	97	
5.30pm	End of Day		

Day 6:	Wednesday 16 November 2016		
Venue:	Seymours on Lydiard. 302 Lydiard St N, Ballarat		
Time	Party	Sub No	Allocated
9.30am	Preliminary matters		10 mins
9.40am	Carol Grills	219	10 mins
9.50am	Craig and Jenny Perrett	1/2B	15 mins
10.05am	Michael and Robyn Phyland	101	10 mins
10.15am	Shelly Loree Ryan	217	10 mins
10.25am	Marco Rees	35/7B	15 mins
10.40am	Stephen, Brenda & Darcey Rose	184	10 mins
10.50am	Kathleen Littlejohn	213	20 mins
11.10am	Belinda Wehl	220/15B	30 mins
11.40pm	Natalie Squire	19B	30 mins
12.10pm	Lunch Break		
1.00pm	The Sovereign Hill Museums Association represented by Leonie Kelleher, and calling evidence from:  Demian Natakhan of Enhar Pty Ltd on wind energy	38	3 hours
4.00pm	End of Day		

Day 7:	Thursday	17 November 2016		
Venue:	Seymours	on Lydiard. 302 Lydiard St N, Ballarat		
Time		Party	Sub No	Allocated
9.00am		Preliminary matters		10 mins
9.10am		Adam Ludbrook	40/10B	20 mins
9.30am		Angela & Frank Kearns	227	10 mins
9.40am		Charmaine Redford	25	10 mins
9.50am		Dusan Ivanovic	225	10 mins
10.00am		Elizabeth Downey	221	15 mins
10.15am		Frances & Charlie Misfud	215	15 mins
10.30am		Helen Hellyer	21	5 mins
10.35am		Jane & Noel Robson	98/9B	10 mins
10.45am		Jennifer Cameron represented by Jane Robson	31	5 mins
10.50am		Kay Paton	36	10 mins
11.00am		Michele Warren	95	10 mins
11.10am		Milenko Bojanic	223	10 mins
11.20am		Patrick William Ryan	11	10 mins
11.30am		Sue & John Dean	228	10 mins
11.40am		Jo Barber	15	15mins
11.55am		Michael & Joanne Stephens	42	15 mins
12.10am		Russel Ford	76	20 mins
12.30pm		Lunch Break		
1.30pm		<b>Serbian Orthodox Church,</b> represented by Father Vladislav Sipovac	185	15 mins
1.45pm		Susan Kettner	180	15 mins
2.00pm		Richard Kelly	86	30 mins
2.30pm		Jodie-Ann Cairns	191	20 mins
2.50pm		Donald Thomas	131	20 mins
3.10pm		Angela Green	197	30 mins
3.40pm		Heather McMahon	113/8B	30 mins
4.10pm		End of Day	-	

Day 8:	Friday 18	November 2016		
Venue:	Seymours	on Lydiard. 302 Lydiard St N, Ballarat		
Time		Party	Sub No	Allocated
9.00am		Preliminary matters		10 mins
9.10am		<b>Australian Wind Alliance,</b> represented by Andrew Bray		10 mins
9.20am		<b>Ballan Chamber of Commerce</b>	11B	10 mins
9.30am		James Greenway	<b>2</b> 9B	10 mins
9.40am		Leesa & Jonathan Inglis	67	10 mins
9.50am		Zharko Kilibarda	224	10 mins
10.00am		Ray Barber	18	5 mins
10.05am		Mandy Bridges	34	15 mins
10.20am		Damian Ryan		15 mins
10.35am		Thomas Reynolds	27	30 mins
11.35am		David Turley	183	1 hour
12.35pm		Peter Mitchell	226	1 hour
1.35pm		Lunch		
2.15pm		Proponent response to any new issues (if required)		15 mins
2.30pm		DELWP response and closing remarks		15 mins
2.45pm		End of Day		

## **Hearing Timetable Notes:**

- 1. This timetable may be amended without notice.
- 2. Please arrive at least 30 minutes before your scheduled time of commencement. If you are unable to be present at your scheduled time, please contact Planning Panels Victoria as soon as practicable.
- 3. Any queries regarding this timetable should be made to Julia Thomson, Senior Project Officer on 8392 5123.