

15 September 2017

1 Spring Street Melbourne Victoria 3000 GPO Box 2392 Melbourne, Victoria 3001 Telephone (03) 8392 5115 Facsimile (03) 8392 5110

As addressed

Dear Submitter,

West Gate Tunnel Project Inquiry and Advisory Committee (IAC) – Version 18 Timetable

Please find attached the version 18 timetable in relation to the above matter.

If you have any queries regarding the timetable please contact Ms Greta Grivas on (03) 8392 5121 or at westgatetunnelproject.ppv@delwp.vic.gov.au.

Yours sincerely,

Nuholas Warburh

Nick Wimbush

IAC Chair

directed to the Privacy Coordinator, Department of Environment, Land, Water and Planning, PO Box 500, East Melbourne, Victoria 8002



Hearing Timetable: Version 18 (15 September 2017)

West Gate Tunnel Project Inquiry and Advisory Committee (IAC) – Version 18 Timetable

Day 1:	Monday 14 August 2017		
Venue:	Footscray Community Arts Centre, 45 Moreland Street, Footscray		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	IAC - Preliminary matters		30 mins
10.30am	Minister for Planning represented by Susan Brennan SC with Barnaby Chessell		10 mins
10.40am	Western Distributor Authority (WDA) represented by Stuart Morris QC and Chris Townshend QC, with Emily Porter and Rupert Watters, instructed by Clayton Utz – opening submission		1 hour
11.40am	City of Melbourne represented by Nicholas Tweedie SC with Peter O'Farrell instructed by Jane Hall of Ashurst – opening submission	184	30 mins
12.10pm	Maribyrnong City Council represented by Ragu Appudurai of Counsel instructed by Maddocks Lawyers – opening submission	158	30 mins
12.40pm	Hobsons Bay City Council represented by Greg Tobin and Kate Morris of Harwood Andrews – opening submission	378	30 mins
1.10pm	Lunch Break		
2.00pm	EPA Victoria represented by Peter Van Eps of Counsel instructed by Mae Olmstead with the following EPA representatives in attendance at various stages of the hearing:	368	1 hour
	Bert Zebst (noise)Paul Torre and/or Gavin Fisher (air quality)Victor Kabay (health)		
3.00pm	Western Distributor Authority (WDA) represented by Stuart Morris QC, Chris Townshend QC, with Emily Porter and Rupert Watters, instructed by Clayton Utz – opening statements		Day 1 of 8
5.00pm	Day 1 close		



Day 2:	Tuesday 1	5 August 2017		
Venue:	Footscray	Community Arts Centre, 45 Moreland Street, Footscray		
Time		Party	Sub No	Allocated
10.00am		Roads Corporation (VicRoads) represented by Paul Connor QC with Roshan Chaile of Counsel instructed by Rory O'Connor of Norton Rose – in camera component of submission (note: this session will be closed to the public)	473	30 mins
10.30am		Tea Break		
10.40am		Preliminary matters		15 mins
10.55am		Western Distributor Authority (WDA) represented by Stuart Morris QC, Chris Townshend QC, with Emily Porter and Rupert Watters, instructed by Clayton Utz and calling expert evidence in the following: Planning and Urban Design - Michael Barlow in strategic planning		Day 2 of 8
1.00pm		Lunch Break		
2.00pm		WDA cont'd		
4.30pm		Day 2 close		

Day 3:	Wednesday 16 August 2017		
Venue:	Footscray Community Arts Centre, 45 Moreland Street, Footscray		
Time	Party Sul	b No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	WDA cont'd calling expert evidence from the following:		Day 3 of 8
	Planning and Urban Design cont'd		
	<u>Historical Heritage</u>		
	Roger Wood in urban designDeiter Lim in landscapeKate Gray in historical heritage		
1.00pm	Lunch Break		
2.00pm	WDA cont'd		
4.30pm	Day 3 close		

Day 4:	Thursday 17 August 2017
Venue:	Footscray Community Arts Centre, 45 Moreland Street, Footscray
Time	Party Sub No Allocated
10.00am	Preliminary matters 15 mins
10.15am	WDA cont'd calling expert evidence in the following: Constructability and Engineering Trevor O'Shannessy in ground movement Andrew Kalitsis in contaminated spoil Jonathan Medd in groundwater Melanie Collett in surface water Cameron Miller in ecology
1.00pm	Lunch Break
2.00pm	WDA cont'd
4.30pm	Day 4 close

Day 5:	Friday 18 August 2017	
Venue:	Footscray Community Arts Centre, 45 Moreland Street, Footscray	
Time	Party Sub	No Allocated
10.00am	Preliminary matters	15 mins
10.15am	 WDA cont'd calling expert evidence in the following: <u>Constructability and Engineering</u> cont'd <u>Noise and vibration</u> - Dr John Heilig in vibration and regeneration noise (tunnel) - Natalie Lawlor in business (if required) 	Day 5 of 8
1.00pm	Lunch Break	
2.00pm	WDA cont'd	
4.30pm	Day 5 close	

Day 6:	Monday 21 August 2017		
Venue:	Footscray Community Arts Centre, 45 Moreland Street, Footscray		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	WDA cont'd calling expert evidence in the following: Traffic and Transport Tim Veitch in transport modelling John Kiriakidis in transport		Day 6 of 8

1.00pm	Lunch Break
2.00pm	WDA cont'd
4.30pm	Day 6 close

Day 7:	Tuesday 22 August 2017		
Venue:	Footscray Community Arts Centre, 45 Moreland Street, Footscray		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	WDA cont'd		Day 7 of 8
1.00pm	Lunch Break		
2.00pm	WDA cont'd		
4.30pm	Day 7 close		

Day 8:	Wednesday 23 August 2017		
Venue:	Footscray Community Arts Centre, 45 Moreland Street, Footscray		·
Time	Party	Sub No	Allocated
9.00am	Preliminary matters		15 mins
9.15am	WDA cont'd calling expert evidence in the following: Noise and Vibration cont'd Matthew Stead in resonate acoustics/airborne noise		Day 8 of 8
1.00pm	Lunch Break		
2.00pm	WDA cont'd		
4.30pm	Day 8 close		

Day 9:	Thursday 24 August 2017		
Venue:	Footscray Community Arts Centre, 45 Moreland Street, Footscray		
Time	Party	Sub No	Allocated
9.00am	Preliminary matters		15 mins
9.15am	WDA cont'd calling expert evidence in the following: Air Quality Frank Fleer in air quality Human Health, Social and Business Jackie Wright in human health Dr Pallavi Mandke in social		Day 8 of 8
12.30pm	Lunch Break		

1.30pm	WDA cont'd
4.30pm	Day 9 close

Day 10:	Friday 25 August 2017		
Venue:	Footscray Community Arts Centre, 45 Moreland Street, Footscray		
Time	Party	Sub No	Allocated
9.30am	Preliminary matters		15 mins
9.45am	WDA cont'd		
11.30am	Roads Corporation (VicRoads) represented by Paul Connor QC with Roshan Chaile of Counsel instructed by Rory O'Connor Norton Rose – public component of submission		Day 1 of 1
1.00pm	Lunch Break		
2.00pm	Roads Corporation (VicRoads) cont'd		
4.30pm	Day 10 close		

Day 11:	Monday 28 August 2017		
Venue:	Footscray Community Arts Centre, 45 Moreland Street, Footscray		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	City of Melbourne represented by Nicholas Tweedie SC with Peter O'Farrell instructed by Jane Hall of Ashurst and calling expert evidence in the following (TBC): - Stephen Hunt in traffic engineering - Marco Lucioni in freeway design	184	Day 1 of 4
1.00pm	Lunch Break		
2.00pm	City of Melbourne cont'd		
4.30pm	Day 11 close		

Day 12:	Tuesday 29 August 2017		
Venue:	Footscray Community Arts Centre, 45 Moreland Street, Footscray		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	City of Melbourne cont'd calling expert evidence in the		Day 2 of 4

	following (TBC):
	- Geoffrey London in urban design
	- Steve Schutt in open space/landscape
	- Chris Procter in urban design
1.00pm	Lunch Break
2.00pm	City of Melbourne cont'd
4.30pm	Day 12 close

Day 13:	Wednesday 30 August 2017	
Venue:	Footscray Community Arts Centre, 45 Moreland Street, Footscray	
Time	Party Sub No Allocated	
10.00am	Preliminary matters 15 mins	
10.15am	City of Melbourne cont'd calling expert evidence in Day 3 of the following (TBC):	4
	Eric Keys in strategic transportDarren Tardio in noise	
1.00pm	Lunch Break	
2.00pm	City of Melbourne cont'd	
4.30pm	Day 13 close	

Day 14:	Thursday 31 August 2017		
Venue:	Footscray Community Arts Centre, 45 Moreland Street, Footscray		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10:15am	Ashe Morgan represented by Chris Canavan QC instructed by Andrea Towson of Arnold Bloch Leibler and calling expert evidence from the following: - Justin Madden in urban design - Chris Butler in traffic	415	4 hours
1.00pm	Lunch Break		
2.00pm	Ashe Morgan cont'd		
3.00pm	City of Melbourne cont'd (if required)		
4.30pm	Day 14 close		

Day 15:	Friday 1 September 2017		
Venue:	Footscray Community Arts Centre, 45 Moreland Street, Footscray		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	City of Melbourne cont'd		Day 4 of 4
1.00pm	Lunch Break		
2.00pm	Legal Submission on Peer Review Issue (TBC)		
4.00pm	Day 13 close		

Day 16:	Monday 4 September 2017		
Venue:	Footscray Community Arts Centre, 45 Moreland Street, Footscray		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10:15am	Hobsons Bay City Council represented by Greg Tobin and Kate Morris of Harwood Andrews and calling expert evidence in the following: - Andrew O'Brien in traffic - Shane Elkin in acoustics		Day 1 of 3
1.00pm	Lunch Break		
2.00pm	Hobsons Bay City Council cont'd		
4.30pm	Day 16 close		

Day 17:	Tuesday 5 September 2017		
Venue:	Footscray Community Arts Centre, 45 Moreland Street, Footscray		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	Hobsons Bay City Council cont'd calling expert evidence in the following:	378	Day 2 of 3
	Graeme Starke in air qualityBonnie Rosen in social impact		
1.00pm	Lunch Break		
2.00pm	Hobsons Bay City Council cont'd		
4.30pm	Day 17 close		

Day 18:	Wednesday 6 September 2017		
Venue:	Footscray Community Arts Centre, 45 Moreland Street, Footscray		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		Day 3 of 3
10.15am	Hobsons Bay City Council cont'd calling expert evidence from the following: - A/Prof Louis Irving in public health		
11.45am	Lung Health Research Centre, University of Melbourne represented by Teresa Bisucci of Best Hooper Lawyers instructed by Clare Marie Walter and calling expert evidence from the following: - Prof Gary Anderson in health impacts	432	1.5 hours
1.15pm	Lunch Break		
2.00pm	Maribyrnong City Council represented by Ragu Appudurai of Counsel instructed by Maddocks Lawyers and calling expert evidence in the following: - David Barnes in planning	158	Day 1 of 3
4.30pm	Day 18 close		

Day 19:	Thursday 7 September 2017		
Venue:	Footscray Community Arts Centre, 45 Moreland Street, Footscray		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	Maribyrnong City Council cont'd calling expert evidence from the following:		Day 2 of 3
	 Kirsten Bauer in urban design and landscape architecture Russell Symons in traffic engineering 		
1.00pm	Lunch Break		
2.00pm	Maribyrnong City Council cont'd		
4.30pm	Day 19 close		

Day 20:	Friday 8 September 2017		
Venue:	Footscray Community Arts Centre, 45 Moreland Street, Footscray		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	Hobsons Bay City Council cont'd		
11.15pm	Maribyrnong City Council cont'd		Day 3 of 3
12.15pm	Lunch Break		
1.00pm	WDA cont'd calling expert evidence from the following: - Will Symons in greenhouse gas		
2.00pm	Day 20 close		

Day 21:	Monday 11 September 2017		
Venue:	Footscray Community Arts Centre, 45 Moreland Street, Footscray		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		10 mins
10.10am	Melbourne Water Corporation represented by Gerald FitzGibbon	441	20 mins
10.30am	 Inner Melbourne Planning Alliance Inc. represented by Gerry McLoughlin and calling expert evidence from the following: Dr Ian Woodcock in urban design Professor Peter Graham in sustainability 	374	1.5 hours
12.00pm	Spotswood South Kingsville Residents Group Inc. represented by Rosa McKenna and calling expert evidence from the following: - Dr Diane Keogh in air quality	326	1.5 hours
1.30pm	Lunch Break		
2.15pm	Dr Patrick Love with Geoff Hjorth, Marlene Monahan and Jacob Holley calling expert evidence from the following: - Dr John Stone in transport planning	409	1 hour
3.15pm	Colleen Hartland MP	405	30 mins
3.45pm	Port Phillip City Council represented by Claire Ferres Miles	387	45 mins
4.30pm	Day 21 close		

Day 22:	Tuesday 12 September 2017		
Venue:	Footscray Community Arts Centre, 45 Moreland Street, Footscray		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.30am	Preliminary matters		10 mins
10.40am	Friends of Moonee Ponds Creek Inc represented by Kaye Oddie	/ 17	20 mins
11.00am	Planning Institute of Australia (Vic) represented by Laura Murray	/ 190	20 mins
11.20am	Bicycle Network represented by Garry Brennan	449	10 mins
11.30am	Christine Harris	217	15 mins
11.45am	Break		
11.50am	National Trust of Australia (Victoria) represented by Jessica Hood	/ 442	20 mins
12.10pm	CC Containers P/L represented by K&L Gates (TBC)	7	30 mins
12.40pm	Melbourne City Western Connection represented by Anthony McKee, Andrew Butt and Michael Richmond	/ 444	30 mins
1.10pm	Lunch Break		
2.05pm	Hyde Street Residents Group represented by Laura Meese	192	30 mins
2.35pm	Parkville Association Inc. represented by Rober Krelle	t 2 63	20 mins
2.55pm	Chalmers Industries represented by John Carew and Kane Harnden	d 321	30 mins
3.25pm	Break		
3.35pm	Flemington Association Inc. represented by Russel Smith	l 343	30 mins
4.05pm	Docklands Community Association represented by Roger Gardner	/ 435	15 mins
4.20pm	Break		

Day 22:	Tuesday 12 September 2017 (Evening Session)		
Venue:	Footscray Community Arts Centre, 45 Moreland Street, Footscray		
Time	Party	Sub No	Allocated
5.40pm	Dr Patrick Love with Geoff Hjorth, Marlene Monahan and Jacob Holley calling expert evidence from the following: - Doug Harley in network modelling and	409	20 mins

	analysis		
6.00pm	Maribyrnong Truck Action Group represented by Samantha McArthur and Martin Wurt	458	1.5 hours
7.30pm	Jessica Marnich	467	10 mins
7.40pm	Day 22 close		

Day 23:	Wednesday 13 September 2017		
Venue:	Footscray Community Arts Centre, 45 Moreland Street, Footscray		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.30am	Preliminary matters		15 mins
10.45am	Kororoit Institute represented by Tony Smith	327	30 mins
11.15am	Kensington Association represented by Francisca Araneda and Michael Ingram	344	30 mins
11.45am	Francisca Araneda	354	5 mins
11.50am	JJ Cleaning Australia Pty Ltd represented by Stuart Jones	429	15 mins
12.05pm	Don't Destroy Millers Road represented by residents of Millers Road	352	20 mins
12.25pm	Hobsons Bay Residents Association represented by Jason Price	468	20 mins
12.45pm	Lunch Break		
1.45pm	Yarra Campaign For Action on Transport represented by Chris Star	437	20 mins
2.05pm	Moreland Community for Action on Transport represented by Pauline Galvin	486	20 mins
2.25pm	Friends of Stony Creek represented by Steven Wilson	161	20 mins
2.45pm	Container Transport Alliance Australia represented by Gerard Langes, Neil Chambers and a representative CTAA Alliance Company	367	30 mins
3.15pm	Break		
3.25pm	Croft Infrastructure Designs Pty Ltd represented by Terry Fortescue Croft	396	30 mins
3.55pm	Metropolitan Transport Forum represented by Cr Martin Zakharov	426	20 mins
4.15pm	LeadWest represented by Craig Rowley	434	15 mins
4.30pm	Day 23 close		

Venue: Footscray Community Arts Centre, 45 Moreland Street, Footscray Sub No. Allocated 11.00am Preliminary matters 30 mins 11.15am Brooklyn Residents Action Group Inc. (BRAG Inc.) represented by Egbert Boere and others 289 30 mins 11.45am Public Transport Users Association represented by Egbert Boere and others 430 15 mins 12.00pm Emma McLean Kindergarten and Daycare represented by Jessica Johnson and Grace Guinto 399 15 mins 12.15pm Western Melbourne Tourism represented by Richard Ponsford 456 10 mins 12.25pm Digital Harbour (Holdings) Pty Ltd represented by Richard Russell Nisbet 35 15 mins 12.40pm Lunch Break 15 mins 15 mins 1.45pm Owners Corporation 1 Plan Number 429674C 389 15 mins 2.00pm Hobsons Bay Bicycle User Group (HBBUG) and other represented by Deborah Salins 333 15 mins 2.15pm Glen and Jenny Preusker, Splashdown Properties Pty Ltd and related entities represented by Neta Olive of Altken Partners 2.30pm Break 2.45pm Break 310 mins 20 mins 3.15pm Break	Day 24:	Thursday 14 September 2017		
11.00am Preliminary matters 11.15am Brooklyn Residents Action Group Inc. (BRAG Inc.) 289 30 mins represented by Egbert Boere and others 11.45am Public Transport Users Association represented by 430 15 mins Tony Morton 12.00pm Emma McLean Kindergarten and Daycare represented by Jessica Johnson and Grace Guinto 12.15pm Western Melbourne Tourism represented by Richard 456 10 mins Ponsford 12.25pm Digital Harbour (Holdings) Pty Ltd represented by 185 15 mins Russell Nisbet 12.40pm Lunch Break 1.45pm Owners Corporation 1 Plan Number 429674C 389 15 mins represented by Deborah Salins 2.00pm Hobsons Bay Bicycle User Group (HBBUG) and other On-Road Bicycle Riders represented by Noel Charles Dyson 2.15pm Glen and Jenny Preusker, Splashdown Properties Pty Ltd and related entities represented by Peta Olive of Aitken Partners 2.30pm Break 2.45pm Impact Investment Group represented by Michael 189 20 mins Dunn 3.05pm Break 3.10pm Ian Woodruff 20 15 mins 3.25pm Break 3.45pm Phillip Symons 361 10 mins 3.55pm Murray Case Photography Pty Ltd represented by Campbell 78 30 mins Clarson Andis Salins, Debbie Salins, Rex Industrial P/L, Salins Equity P/L, Related Entities represented by Deborah Ann Salins	Venue:	Footscray Community Arts Centre, 45 Moreland Street, Footscray		
11.15am Brooklyn Residents Action Group Inc. (BRAG Inc.) 289 30 mins represented by Egbert Boere and others 11.45am Public Transport Users Association represented by 430 15 mins Tony Morton 12.00pm Emma McLean Kindergarten and Daycare 399 15 mins represented by Jessica Johnson and Grace Guinto 12.15pm Western Melbourne Tourism represented by Richard 456 10 mins Ponsford 12.25pm Digital Harbour (Holdings) Pty Ltd represented by 185 15 mins Russell Nisbet 12.40pm Lunch Break 1.45pm Owners Corporation 1 Plan Number 429674C 389 15 mins represented by Deborah Salins 2.00pm Hobsons Bay Bicycle User Group (HBBUG) and other On-Road Bicycle Riders represented by Noel Charles Dyson 2.15pm Glen and Jenny Preusker, Splashdown Properties Pty Ltd and related entities represented by Peta Olive of Aitken Partners 2.30pm Break 3.10pm Ian Woodruff 20 15 mins 3.25pm Break 3.45pm Phillip Symons 361 10 mins 3.55pm Murray Case Photography Pty Ltd represented by Campbell 78 30 mins Carson 4.45pm Clamms Seafood Pty Ltd represented by Campbell 78 30 mins Carson Andis Salins, Debbie Salins, Rex Industrial P/L, Salins 182 20 mins Equity P/L, Related Entities represented by Deborah Ann Salins	Time	Party	Sub No	Allocated
11.45am Public Transport Users Association represented by 430 15 mins Tony Morton 12.00pm Emma McLean Kindergarten and Daycare represented by Jessica Johnson and Grace Guinto 12.15pm Western Melbourne Tourism represented by Richard 456 10 mins Ponsford 12.25pm Digital Harbour (Holdings) Pty Ltd represented by 185 15 mins Russell Nisbet 12.40pm Lunch Break 1.45pm Owners Corporation 1 Plan Number 429674C 389 15 mins represented by Deborah Salins 2.00pm Hobsons Bay Bicycle User Group (HBBUG) and other con-Road Bicycle Riders represented by Noel Charles Dyson 2.15pm Glen and Jenny Preusker, Splashdown Properties Pty Ltd and related entities represented by Peta Olive of Aitken Partners 2.30pm Break 3.10pm Ian Woodruff 20 15 mins 3.25pm Break 3.45pm Phillip Symons 361 10 mins 3.55pm Murray Case Photography Pty Ltd represented by Campbell 78 30 mins Carson Clamms Seafood Pty Ltd represented by Campbell 78 30 mins Equity P/L, Related Entities, Staff and Beneficiaries of Associated Entities represented by Deborah Ann Salins	11.00am	Preliminary matters		
Tony Morton Emma McLean Kindergarten and Daycare represented by Jessica Johnson and Grace Guinto 12.15pm Western Melbourne Tourism represented by Richard Ponsford 12.25pm Digital Harbour (Holdings) Pty Ltd represented by 185 15 mins Russell Nisbet 12.40pm Lunch Break 1.45pm Owners Corporation 1 Plan Number 429674C 389 15 mins represented by Deborah Salins 2.00pm Hobsons Bay Bicycle User Group (HBBUG) and other On-Road Bicycle Riders represented by Noel Charles Dyson 2.15pm Glen and Jenny Preusker, Splashdown Properties Pty Ltd and related entities represented by Peta Olive of Aitken Partners 2.30pm Break 2.45pm Impact Investment Group represented by Michael Bay 20 mins Dunn 3.05pm Break 3.10pm Ian Woodruff 20 15 mins 3.25pm Break 3.45pm Phillip Symons 361 10 mins 3.55pm Murray Case Photography Pty Ltd represented by Campbell Carson Murray John Case 4.15pm Clamms Seafood Pty Ltd represented by Campbell 78 30 mins Carson Andis Salins, Debbie Salins, Rex Industrial P/L, Salins Equity P/L, Related Entities represented by Deborah Ann Salins	11.15am		289	30 mins
represented by Jessica Johnson and Grace Guinto 12.15pm Western Melbourne Tourism represented by Richard 456 10 mins Ponsford 12.25pm Digital Harbour (Holdings) Pty Ltd represented by 185 15 mins Russell Nisbet 12.40pm Lunch Break 1.45pm Owners Corporation 1 Plan Number 429674C 389 15 mins represented by Deborah Salins 2.00pm Hobsons Bay Bicycle User Group (HBBUG) and other On-Road Bicycle Riders represented by Noel Charles Dyson 2.15pm Glen and Jenny Preusker, Splashdown Properties Pty Ltd and related entities represented by Peta Olive of Aitken Partners 2.30pm Break 2.45pm Impact Investment Group represented by Michael 189 20 mins Dunn 3.05pm Break 3.10pm Ian Woodruff 20 15 mins 3.25pm Break 3.45pm Phillip Symons 361 10 mins 3.55pm Murray Case Photography Pty Ltd represented by 264 20 mins Murray John Case 4.15pm Clamms Seafood Pty Ltd represented by Campbell 78 30 mins Equity P/L, Related Entities, Staff and Beneficiaries of Associated Entities represented by Deborah Ann Salins	11.45am	·	430	15 mins
Ponsford 12.25pm Digital Harbour (Holdings) Pty Ltd represented by Russell Nisbet 12.40pm Lunch Break 1.45pm Owners Corporation 1 Plan Number 429674C 389 15 mins represented by Deborah Salins 2.00pm Hobsons Bay Bicycle User Group (HBBUG) and other On-Road Bicycle Riders represented by Noel Charles Dyson 2.15pm Glen and Jenny Preusker, Splashdown Properties Pty Ltd and related entities represented by Peta Olive of Aitken Partners 2.30pm Break 2.45pm Impact Investment Group represented by Michael 189 20 mins Dunn 3.05pm Break 3.10pm Ian Woodruff 20 15 mins 3.25pm Break 3.45pm Phillip Symons 361 10 mins 3.55pm Murray Case Photography Pty Ltd represented by Campbell Carson 4.15pm Clamms Seafood Pty Ltd represented by Campbell 78 30 mins Equity P/L, Related Entities, Staff and Beneficiaries of Associated Entities represented by Deborah Ann Salins	12.00pm	,	399	15 mins
12.40pm Lunch Break 1.45pm Owners Corporation 1 Plan Number 429674C 389 15 mins represented by Deborah Salins 2.00pm Hobsons Bay Bicycle User Group (HBBUG) and other On-Road Bicycle Riders represented by Noel Charles Dyson 2.15pm Glen and Jenny Preusker, Splashdown Properties Pty Ltd and related entities represented by Peta Olive of Aitken Partners 2.30pm Break 2.45pm Impact Investment Group represented by Michael Dunn 3.05pm Break 3.10pm Ian Woodruff 20 15 mins 3.25pm Break 3.45pm Phillip Symons 361 10 mins 3.55pm Murray Case Photography Pty Ltd represented by Campbell 78 30 mins Murray John Case 4.15pm Clamms Seafood Pty Ltd represented by Campbell 78 30 mins Carson 4.45pm Andis Salins, Debbie Salins, Rex Industrial P/L, Salins Equity P/L, Related Entities, Staff and Beneficiaries of Associated Entities represented by Deborah Ann Salins	12.15pm	·	456	10 mins
1.45pm Owners Corporation 1 Plan Number 429674C 389 15 mins represented by Deborah Salins 2.00pm Hobsons Bay Bicycle User Group (HBBUG) and other On-Road Bicycle Riders represented by Noel Charles Dyson 2.15pm Glen and Jenny Preusker, Splashdown Properties Pty Ltd and related entities represented by Peta Olive of Aitken Partners 2.30pm Break 2.45pm Impact Investment Group represented by Michael 189 20 mins Dunn 3.05pm Break 3.10pm Ian Woodruff 20 15 mins 3.25pm Break 3.45pm Phillip Symons 361 10 mins 3.55pm Murray Case Photography Pty Ltd represented by Michael 20 20 mins Murray John Case 4.15pm Clamms Seafood Pty Ltd represented by Campbell 78 30 mins Carson 4.45pm Andis Salins, Debbie Salins, Rex Industrial P/L, Salins Equity P/L, Related Entities, Staff and Beneficiaries of Associated Entities represented by Deborah Ann Salins	12.25pm		185	15 mins
2.00pm Hobsons Bay Bicycle User Group (HBBUG) and other On-Road Bicycle Riders represented by Noel Charles Dyson 2.15pm Glen and Jenny Preusker, Splashdown Properties Pty Ltd and related entities represented by Peta Olive of Aitken Partners 2.30pm Break 2.45pm Impact Investment Group represented by Michael Dunn 3.05pm Break 3.10pm Ian Woodruff 20 15 mins 3.25pm Break 3.45pm Phillip Symons 361 10 mins 3.55pm Murray Case Photography Pty Ltd represented by Campbell Carson 4.15pm Clamms Seafood Pty Ltd represented by Campbell Carson 4.45pm Andis Salins, Debbie Salins, Rex Industrial P/L, Salins Equity P/L, Related Entities, Staff and Beneficiaries of Associated Entities represented by Deborah Ann Salins	12.40pm	Lunch Break		
On-Road Bicycle Riders represented by Noel Charles Dyson 2.15pm Glen and Jenny Preusker, Splashdown Properties Pty Ltd and related entities represented by Peta Olive of Aitken Partners 2.30pm Break 2.45pm Impact Investment Group represented by Michael 189 20 mins Dunn 3.05pm Break 3.10pm Ian Woodruff 20 15 mins 3.25pm Break 3.45pm Phillip Symons 361 10 mins 3.55pm Murray Case Photography Pty Ltd represented by Murray John Case 4.15pm Clamms Seafood Pty Ltd represented by Campbell 78 30 mins Carson Andis Salins, Debbie Salins, Rex Industrial P/L, Salins Equity P/L, Related Entities, Staff and Beneficiaries of Associated Entities represented by Deborah Ann Salins	1.45pm	•	389	15 mins
Ltd and related entities represented by Peta Olive of Aitken Partners 2.30pm Break 2.45pm Impact Investment Group represented by Michael 189 20 mins Dunn 3.05pm Break 3.10pm Ian Woodruff 20 15 mins 3.25pm Break 3.45pm Phillip Symons 361 10 mins 3.55pm Murray Case Photography Pty Ltd represented by 264 20 mins Murray John Case 4.15pm Clamms Seafood Pty Ltd represented by Campbell 78 30 mins Carson Andis Salins, Debbie Salins, Rex Industrial P/L, Salins Equity P/L, Related Entities, Staff and Beneficiaries of Associated Entities represented by Deborah Ann Salins	2.00pm	On-Road Bicycle Riders represented by Noel Charles	446	15 mins
2.45pm Impact Investment Group represented by Michael 20 mins Dunn 3.05pm Break 3.10pm Ian Woodruff 20 15 mins 3.25pm Break 3.45pm Phillip Symons 361 10 mins 3.55pm Murray Case Photography Pty Ltd represented by Murray John Case 4.15pm Clamms Seafood Pty Ltd represented by Campbell 78 30 mins Carson 4.45pm Andis Salins, Debbie Salins, Rex Industrial P/L, Salins Equity P/L, Related Entities, Staff and Beneficiaries of Associated Entities represented by Deborah Ann Salins	2.15pm	Ltd and related entities represented by Peta Olive of	333	15 mins
3.05pm Break 3.10pm Ian Woodruff 20 15 mins 3.25pm Break 3.45pm Phillip Symons 361 10 mins 3.55pm Murray Case Photography Pty Ltd represented by 264 20 mins Murray John Case 4.15pm Clamms Seafood Pty Ltd represented by Campbell 78 30 mins Carson 4.45pm Andis Salins, Debbie Salins, Rex Industrial P/L, Salins Equity P/L, Related Entities, Staff and Beneficiaries of Associated Entities represented by Deborah Ann Salins	2.30pm	Break		
3.10pm Ian Woodruff 20 15 mins 3.25pm Break 3.45pm Phillip Symons 361 10 mins 3.55pm Murray Case Photography Pty Ltd represented by Murray John Case 4.15pm Clamms Seafood Pty Ltd represented by Campbell 78 30 mins Carson Andis Salins, Debbie Salins, Rex Industrial P/L, Salins Equity P/L, Related Entities, Staff and Beneficiaries of Associated Entities represented by Deborah Ann Salins	2.45pm		189	20 mins
3.25pm Break 3.45pm Phillip Symons 361 10 mins 3.55pm Murray Case Photography Pty Ltd represented by Murray John Case 4.15pm Clamms Seafood Pty Ltd represented by Campbell 78 30 mins Carson Andis Salins, Debbie Salins, Rex Industrial P/L, Salins Equity P/L, Related Entities, Staff and Beneficiaries of Associated Entities represented by Deborah Ann Salins	3.05pm	Break		
3.45pm Phillip Symons 361 10 mins 3.55pm Murray Case Photography Pty Ltd represented by Murray John Case 4.15pm Clamms Seafood Pty Ltd represented by Campbell 78 30 mins Carson Andis Salins, Debbie Salins, Rex Industrial P/L, Salins Equity P/L, Related Entities, Staff and Beneficiaries of Associated Entities represented by Deborah Ann Salins	3.10pm	lan Woodruff	20	15 mins
3.55pm Murray Case Photography Pty Ltd represented by 264 20 mins Murray John Case 4.15pm Clamms Seafood Pty Ltd represented by Campbell 78 30 mins Carson 4.45pm Andis Salins, Debbie Salins, Rex Industrial P/L, Salins Equity P/L, Related Entities, Staff and Beneficiaries of Associated Entities represented by Deborah Ann Salins	3.25pm	Break		
4.15pm Clamms Seafood Pty Ltd represented by Campbell 78 30 mins Carson 4.45pm Andis Salins, Debbie Salins, Rex Industrial P/L, Salins Equity P/L, Related Entities, Staff and Beneficiaries of Associated Entities represented by Deborah Ann Salins	3.45pm	Phillip Symons	361	10 mins
4.45pm Andis Salins, Debbie Salins, Rex Industrial P/L, Salins Equity P/L, Related Entities, Staff and Beneficiaries of Associated Entities represented by Deborah Ann Salins	3.55pm		264	20 mins
Equity P/L, Related Entities, Staff and Beneficiaries of Associated Entities represented by Deborah Ann Salins	4.15pm		78	30 mins
5.05pm <i>Break</i>	4.45pm	Equity P/L, Related Entities, Staff and Beneficiaries of Associated Entities represented by Deborah Ann	182	20 mins
	5.05pm	Break		

Day 24:	Thursday 14 September 2017 (Evening Session)		
Venue:	Footscray Community Arts Centre, 45 Moreland Street, Footscray		
Time	Party	Sub No	Allocated
6.00pm	Transport for Melbourne represented by Roger Taylor	232	30 mins
6.30pm	Victorian Transport Action Group represented by Glenys Romanes and calling expert evidence from the following:	364	1.5 hours
	 Dr Ian Woodcock in urban planning 		
8.00pm	Day 22 close		

Day 25 Concurrent Sessions

Day 25:	Friday 15 September 2017			
Venue:	Performance Space, Footscray Comm	unity Arts Centre, 45 Morela	nd Street,	Footscray
Time	Party		Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters			15 mins
10.15am	Pauline Maree Galvin		420	10 mins
10.25am	Terry Laidler		423	10 mins
10.35am	Hui Gan		103	10 mins
10.45am	Break			
10.55am	Andrew Webster		203	15 mins
11.10am	Break			-
11.25am	Janet Graham		303	10 mins
11.35am	Ryan and Karen Thistlethy	vaite	372	10 mins
11.45am	Chris Dunlevy		170	10 mins
11.55am	Submitter 213 represente	d by Chris Dunlevy	213	10 mins
12.05pm	Emma Janetzki		299	15 mins
12.20pm	Kristy-Lee Riley		225	10 mins
12.30pm	Lunch Break			
1.30pm	Ian Hundley		457	15 mins
1.45pm	Ruth Skene		471	15 mins
2.00pm	Julian Hill		10	5 mins
2.05pm	Daniel Ellul		21	10 mins
2.15pm	Margaret Fried		87	5 mins
2.20pm	Break			-

2.25pm	Luke Hanigan	101	5 mins
2.30pm	Break		
2.40pm	Charmian Gaud	146	10 mins
2.50pm	Anthony McKee	460	10 mins
3.00pm	Break		
3.10pm	Kieron James	464	10 mins
3.20pm	Break		
3.25pm	Meaghan Paul represented by Rosa McKenna	215	10 mins
3.35pm	Jason Blackman	503	5 mins
3.40pm	Hallie Hodder	310	10 mins
3.50pm	Senator Janet Rice	422	30 mins
4.20pm	Day 25 close		

Day 25:	Friday 15 September 2017		
Venue:	Basement Theatre, Footscray Community Arts Centre, 45 Morelan	d Street, F	ootscray
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	Tammy Jones	475	10 mins
10.25am	Sevasti Ficior	485	5 mins
10.30am	David Sequeira	131	5 mins
10.35am	Break		
10.50am	Mario Xerri	177	5 mins
10.55am	Caroline Kennon	183	5 mins
11.00am	Christopher Wheelhouse	186	5 mins
11.05am	Jacinta Bleeser	197	5 mins
11.10am	Tony Patone	201	5 mins
11.20am	Lucy-Anne Inglis	216	5 mins
11.25am	Colin Long	223	10 mins
11.35am	Trirampage Pty Ltd represented by John Clark	172	5 mins
11.40am	Jucon Holdings Pty Ltd represented by Godfrey Smith	234	10 mins
11.50am	Break		
12.00pm	Vesna and Luke Sparkes	279, 293	10 mins
12.10pm	Rachel Burns and Raphael Fiorese represented by Jessica Burns	281	10 mins

12.20pm	Lunch Break		
2.00pm	Louise Murphy	298	5 mins
2.05pm	Break		
2.25pm	Leon Joseph Calder	316	5 mins
2.30pm	Stephanie Lou, Mark Wylob and Andrea Wylob represented by Andrea Wylob Break	12 4	15 mins
2.45pm	Protectors of Public Lands Inc. A00463575 represented by Ernest Healy	425	15 mins
3.05pm	Mary Jo Kelly	272	5 mins
3.10pm	Break		
3.15pm	Geoff Leach	394	10 mins
3.25pm	Georgia Webster	453	5 mins
3.30pm	Alison and James Whitten	469	10 mins
3.40pm	Ross Kingston	230	20 mins
4.00pm	Day 25 close		

Day 26:	Monday 18 September 2017		
Venue:	Presidents Room, RSL Anzac House, 4 Collins Street, Melbourne		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	WDA – closing submission and right of reply		1 day
1.00pm	Lunch Break		
2.00pm	WDA – closing submission and right of reply		
4.30pm	Day 26 close		

Day 27:	Tuesday 19 September 2017		
Venue:	Presidents Room, RSL Anzac House, 4 Collins Street, Melbourne		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	Without prejudice session — EPRs and planning scheme amendments		4 hrs
2.00pm	Hearing close		

Hearing Timetable Notes:

1. This timetable may be amended without notice but the IAC will try to notify parties and accommodate requests where possible.

- 2. Please arrive at least 15 minutes before your scheduled time of commencement. If you are unable to be present at your scheduled time, please contact Planning Panels Victoria as soon as practicable.
- 3. Any queries regarding this timetable should be made to Greta Grivas on 8392 5121.